2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SONRASI TEK DERS – ÜÇ DERS SINAVLARI

TEK DERS – ÜÇ DERS SINAVLARI

Başvuru Tarihi…………...: 09-13 Eylül 2019 saat 12.00'a kadar
Sınav Tarihi……………....:
 web sitemizde daha sonra yayınlanacak.
Faks No…………………...: 0 (354) 242 10 96

*2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda tek ders-üç ders sınavına giren öğrenciler yaz okulu sonunda yapılacak olan tek ders-üç ders sınavına giremezler.

*Ders uygulamaları laboratuvar, bitirme tezi, ödevi veya projesi ve atölye dersleri gibi uygulamalı derslere bu sınav hakkı tanınmaz.

TEK DERS ve ÜÇ DERS SINAVI SINAVINA GİRMEK İÇİN GEREKEN ŞARTLAR

Tüm Derslerin devam koşulunu yerine getirmiş olmak şartıyla;

1.Mezun aşamasına gelmiş ve en fazla 3 (üç) dersten başarısız olmak.(15/11/2012 tarihinden önce kayıt yaptıran öğrenciler).

2.Mezun aşamasına gelmiş ve en fazla 1 (bir) dersten başarısız olmak.(15/11/2012 tarihinden sonra kayıt yaptıran öğrenciler).

3.Tüm derslerini başarmış fakat GANO ‘su 2.00’ın altında olan son yarıyıl öğrencileri GANO’yu yükseltmek için sadece harf notu  UT, FF, FD, DD, DC ve CC olan dersler için  sınava girebilirler.

4. GANO ortalaması 2.00 ‘ın üstünde olan son yarıyıl öğrencileri sadece başarısız oldukları   (UT, FF, FD)  dersler için sınava girebilirler.

5.Tek ders-üç ders sınavına girmek için başvuru dilekçesi aşağıdaki linktedir.

Öğrencilerimizin dilekçeleriyle birlikte 13 Eylül 2019 saat 12.00’ a kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları ya da dilekçelerini yukarıda belirtilen faks numarasına göndermeleri gerekmektedir.

Not:

• Dilekçesini zamanında teslim etmeyen veya fakslamayan öğrencilerimiz tek ders-üç ders sınavına giremeyecektir.
  • 15/11/2012 tarihinden önce kayıt yaptıran öğrenciler üç derse;
  • 15/11/2012 tarihinden sonra kayıt yaptıran öğrenciler ise tek derse tabidir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız..