DERS KAYITLANMA DUYURUSU

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETLERİ ve DERS KAYIT İŞLEMLERİ

DERS KAYITLANMA

* Öğrencilerimizin iletişim bilgilerinde herhangi bir değişiklik oldu ise Öğrenci Bilgi Sisteminde(OBS) kayıtlı telefon ve email adreslerini mutlaka güncellemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde ders kayıtları yapılırken danışmanların öğrenciye ulaşamadığı durumlarda sorumluluk öğrenciye aittir. Danışmanların ders kaydı ile ilgili OBS'den gönderdiği mesajları okuyunuz, gerekli hallerde danışmanınıza dönüş yapınız.

Ders Kayıt Tarihleri                                                :09-15 Eylül 2019

Öğrenim Ücreti Ödeme Tarihleri                           :09-15 Eylül 2019

Derslerin Başlama Tarihi                                       :16 Eylül 2019

Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınav Tarihleri                :23 Eylül 2019

Not: İngilizce Hazırlık Muafiyet sınavına girecek öğrencilerimiz 16-19 Eylül 2019 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri birimine dilekçeyle müracaat etmeleri gerekmektedir.

ÖĞRENCİLER DERS KAYITLARINI DANIŞMAN HOCALARIYLA GÖRÜŞEREK YAPACAKLARDIR.

BİRİNCİ SINIF DANIŞMANLAR:

BÖLÜM

DANIŞMAN

Bahçe Bitkileri

Bölümü

Doç. Dr. Aysen KOÇ

Bitki Koruma Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Ali ENDES

Tarım Ekonomisi Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Tuba PEKKIRBIZLI ZEMESTANI

-DERS MUAFİYETİNDE BULUNACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Bozok Üniversitesi Ders Muafiyeti Ve İntibak İşlemleri Uygulama Esasları; Madde 5 - (1) Üniversiteye kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, daha önce devam ettikleri yükseköğretim programında başarılı oldukları derslerden muaf olabilmeleri ve diğer yükseköğretim kurumlarından, açık öğretim kurumlarından ve/veya uzaktan eğitimle alınan derslerin geçer notlarının muaf olarak değerlendirilebilmesi için, Dekanlığa/Müdürlüğe muafiyet istedikleri dersleri belirten bir dilekçe ve ekine daha önce öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumu tarafından onaylanmış (mühürlü, kaşeli ve imzalı) ders içerikleri ve not döküm belgesi (transkript) ile birlikte kayıt yaptırdığı eğitim-öğretim yarıyılı başlangıcından itibaren iki hafta içerisinde başvurması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak muafiyet talepleri dikkate alınmaz.

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİM

AKADEMİK TAK1AKA2YD2YD1