Finaller Sonrası Mezun Olabilecek Öğrenciler İçin Duyuru

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi finalleri sonrası sorumlu oldukları tüm ders ve stajlarını tamamlamaları üzerine mezun olabilecek  öğrencilerimizin 28.06.2019 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki dilekçe ile birlikte mezuniyet çalışmalarının başlatılması için Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları ya da dilekçelerini 0 (354) 242 10 96 nolu numaraya faks çekmeleri gerekmektedir.

NOT:
1-
Dilekçe veren öğrencilerimizin mezun durumda olup olmadıkları ilgili bölümlerin "Mezuniyet  Komisyonları" tarafından değerlendirilecektir. Mezuniyet şartlarını tamamlayan öğrencilerimiz komisyon onayı ve Fakülte Yönetim Kurulu Kararı sonrası mezun olabileceklerdir.

2- Bütünleme Sınavına girecek öğrencilerimiz herhangi bir işlem yapmayacaktır.

Faks No: 0 354 242 10 96

DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ

NOT:

BÜTÜN NOTLARINIZ AÇIKLANDIKTAN SONRA DİLEKÇE GÖNDERİNİZ.

BU DUYURU SON SINIFTA OLUP BAHAR DÖNEMİ FİNALLER SONUNDA MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLER İÇİN YAYINLANMIŞTIR.